Megnyitottunk!

Aquafontis néven 2016-ban új szaküzletet nyitottunk Budapesten a XVIII. kerületben, Pestszentlőrinc belső határán, Kispest közelében, egy percre az Üllői úttól. Nem titkolt szándékunk, hogy legyen Dél-pesten egy olyan szaküzlet, ahova bárki betérhet, ha kérdése van kerti automata öntözőrendszerekkel kapcsolatban.

Öntözőrendszer tervezés rövid határidővel!

Építse meg automata öntözőrendszerét

Automata öntözőrendszer házilag?

Mi ebben is segítünk!

Az automata öntözőrendszer tervezés az egyik fő profilunk. A díjmentes felmérés után méretarányos rajzot készítünk, így a pontos kivitelezési terv alapján, a megfelelő szakmai segítséggel könnyedén meg tudja építeni öntözőrendszerét, hogy hosszú ideig gondtalanul élvezhesse munkája gyümölcsét.

Keressen minket bizalommal!

Téliesítés

A téli időszakban szükség van az úgynevezett „téliesítés” elvégzésére, ami a gyakorlatban az öntözőrendszer kompresszorral történő víztelenítését jelenti. Erre azért van szükség, hogy a téli fagyok beálltával, az öntözőrendszer alkatrészei ne károsodjanak a megfagyó víz hatására.

A téliesítés elvégzésével kapcsolatban keressen minket a Kapcsolat menüpont alatt megtalálható elérhetőségeinken, vagy személyesen a XVIII. kerület Reviczky Gyula utca 59. szám alatti szaküzletünkben.

Elérhetőségeink

null
Aquafontis Magyarország Kft.
E-mail: info@aquafontis.hu
+36 1 609-41-66
+36 30 486 5523
+36 20 240 3399
Cím: 1181 Budapest, Reviczky Gyula u. 59.
GPS: Sz:47.44415 H:19.16743

Forgalmazott márkák

Kosár

Üres a kosarad.